Zenidol Gomba krém ára, hol lehet eredeti vásárolni?

A lábgomba nagyon kellemetlen fertőző betegség, amellett, hogy negatív hatást gyakorol a testre, jelentősen ronthatja az emberek életminőségét. Amikor mégis előfordulnak, nehéz lehet tőlük megszabadulni, még jó minőségű, hosszú távú kezelésekkel is. A gombák magas mutációs képessége megnehezítheti az ellenük folytatott harcot, különösen, ha progresszív stádiumban van. Szerencsére egy drogot hívtak Zenidol hogy gyártója szerint a mikózistól a megnyilvánulás bármely szakaszában meg lehet szabadulni. Felhívjuk Önt, hogy fejezze be ennek az összefoglalónak az olvasását, és ismerje meg az összes részletet.

Mi az Zenidol?

Zenidol, amint azt a gyártója jelzi, ez a gyógymód, amelyet a gombák és a lábgomba megszüntetésére használnak. Természetes összetevők alapján fejlesztették ki. Ezek a természetes antimikrobiális vegyületek állítólag segítenek elpusztítani a gombákat anélkül, hogy károsítanák a bőr egészséges mikroflóráját. Azt is jelezték, hogy képes leküzdeni a köröm és a láb különböző gombás fertőzéseit. Nem tartalmaz szintetikus vegyületeket, ezért nem járul hozzá az életfunkciók megszakításához a bőr egészséges területein.

Mi a termék hatásmechanizmusa?

Mint ismeretes, a kényelmetlen cipő viselése, a szintetikus anyagok tartós használata, a mezítláb járás, a rossz higiénia és az alacsony immunitás mind a gombás lábfertőzés oka lehet. A gyártó azt állítja Zenidol Segíthet, ha mind az okokra, mind a tünetekre összpontosít:

 • Viszket.
 • Száraz.
 • Hámlás és repedés.
 • Fájdalom.
 • Gyulladás.
 • Vörösség
 • Varasodás
 • Hiperpigmentáció.

A krémet Zenidol A bőrt helyreállíthatja:

 • Elősegítheti a repedések gyógyulását és teljesen helyreállíthatja a bőr megjelenését.
 • Védi az egészséges területeket, megakadályozva a kórokozók behatolását.
 • A sejtek immunitásának erősítésével megakadályozza az újrafertőzést.

A várt hatások elérése érdekében a kezelést 2–6 hetes megvalósítási időben ajánljuk.

Miért Zenidol lehet jobb, mint más gombás kezelések?

Ma már számos különféle gyógymód létezik a mikózis és a lábgomba kezelésére. A drogoktól kezdve az otthoni gyógymódokig. Azonban nem mindegyik működik igazán, és a probléma hatékonyan eltűnik. A gyártó összehasonlítja Zenidol más termékekkel, és kijelenti, hogy sok előnye van a következőkhöz képest:

A gombaellenes gél ígérete szerint gyors enyhülést és rövid távon megszüntetheti a fertőzést. A gélkezelés azonban nem teszi lehetővé a szövetek mély behatolását. Ebben az értelemben az ilyen típusú kezelés rövid távú. Ez a típusú gélkészítmény a tünetek gyógyítására szolgál, nem pedig radikális kezelésre. Használata gyakori kezelést vonhat maga után, ami nem biztos, hogy nagyon kényelmes a fertőzésben szenvedők számára. Mindenki számára a Zenidol ragaszkodik a helyi készítmények, a krém választásához Zenidol. Másrészt a tablettákban vagy kapszulákban végzett kezelések szükségtelenül okozhatják a mellékhatások kialakulását.

A krém előnyei

 • Természetes összetétele van.
 • Koncentrációja antimikrobiális vegyületeket tartalmaz.
 • A kezelést nem kívánt reakciók nélkül hajtják végre.
 • Nem okoz addiktív hatást.

A krém összetétele Zenidol

Teafa olaj: Nagyon hatékony természetes fertőtlenítőszerként működik a különböző típusú baktériumok, vírusok és gombák ellen.

Comfrey kivonat: aktiválja az immunitást és növeli a patogén mikroorganizmusokkal szembeni ellenállást. Nem csak a gombát pusztítja, hanem helyreállíthatja a bőr szerkezetét is, felgyorsíthatja a körmök növekedését és hosszabb ideig tarthat.

Borókaolaj: Gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik. Rezisztens fertőzések kezelésére használják. A teafaolajhoz hasonlóan antibakteriális és vírusellenes tulajdonságokkal is rendelkezik.

A stabil hatás elérése érdekében a Zenidol csak naponta egyszer az érintett bőrön vagy körömön. A más területeken történő szennyeződés elkerülése érdekében kesztyű használata ajánlott. A kezelés alkalmazása után a kezeket szappannal kell megfelelően megmosni.

Hogyan kell használni a krémet?

A krém használatának időtartamát egyénenként határozzák meg, minimum 30 napos időtartammal. Ezért, amikor egy krémet vásárol a gyártó webhelyéről, javasoljuk, hogy tegye fel a szükséges kérdéseket az ügyfélszolgálatnál. Ha úgy gondolja, vagy az orvos javaslatára, Zenidol komplex kezelésekben is alkalmazható más gyógyszerekkel együtt.

Ellenjavallatok és mellékhatások

 • Előfordulhat az összetevők egyéni intoleranciája, ezért ajánlatos figyelmesen elolvasni a készítményt az esetleges allergiák kizárása érdekében.
 • A terméket kellő körültekintéssel kell alkalmazni terhesség és szoptatás alatt. Még a vásárlás előtt feltétlenül konzultáljon szakemberével.

Vélemények a termékről

Sportoló vagyok, és nem tudom megmagyarázni, mennyi bajt hozott ez a szörnyű betegség. Nemcsak a zokni nélküli járást akadályozta meg, hanem a bőr is hullott, még a szaga is nagyon kellemetlen volt, és ez sok komplexet hozott létre. Számos gyógymódot alkalmaztam, de a hatás mindig átmeneti volt, és a körülmények úgy tűnik nem javultak. A repedések és a hámlás megmaradtak. Amíg egy barátom, aki szintén sportoló volt, megmutatta nekem a krémet Zenidol. Elkezdtem használni, és mindössze 3 nap alatt a bőr javulni kezdett, a viszketés és a hámlás eltűnt. 2 hónap telt el, és nincsenek tüneteim, de továbbra is megelőző intézkedésként használom a krémet.

Ignacio, 32 éves

Egy szépségszalonban dolgozom, ahol minden nap fertőzéseknek vannak kitéve manikűr és pedikűr. Higiénés és megelőző intézkedésként zenidolt és fertőtlenítőszereket használok. Úgy érzem, hogy nagyon jól hidratálja és táplálja a bőrömet, de ami a legfontosabb: megvéd a mikrobáktól. Azoknak az ügyfeleknek is ajánlottam, akik észrevették az élesztőfertőzés jeleit, és megjegyzik, hogy ez sokat segített nekik.

Alicia, 29 éves

Hol tudok venni Zenidol előléptetéssel?

A krém normál költsége Zenidol Csomagonként 78 euró, azonban jelenleg csak 39 eurós promóciós költség van. De ezt csak akkor lehet kihasználni, ha közvetlenül a gyártó hivatalos weboldaláról vásárolja meg. A gyógyszert nem olyan online áruházakban értékesítik, mint az amazon, az ebay vagy más, vagy a gyógyszertárakban.

Következtetés

Az emberek minden nap különböző okokból ki vannak téve a körömgombának és a lábgombának. Ezért a higiénia és az ellátás mellett természetes gyógymódokat is alkalmazhatunk az ilyen típusú fertőzések megelőzésére. ZenidolAbból, amit ki tudtunk vizsgálni, jó szövetségese lehet a megelőzésnek, vagy akár a kezelésnek, ha a fertőzést már szenvedik. A gyártó leírása szerint, és sok vélemény szerint hatékony antimikrobiális hatású kezelés.