Egg Sitter: Az ágyéki alsó rész segít javítani a testtartást?

A termék gyártója figyelembe veszi a napi igényeket, és kijelenti, hogy ezek alapján az Egg Sitter jött létre. A gyártó elképzelése az, hogy a fogyasztónak nincs érintkezése vagy közvetlen hozzáférése a kemény felületekhez, amelyekkel A formatervezés főleg a helyes testtartás javítását ígéri.

Ha Ön olyan személy, aki hosszú ideig ül, vagy ismersz valakit, aki ezt teszi, akkor ez az információ hasznos lehet, elemezheti az itt felkínált összes adatot, ez egy teljes áttekintés, amely tisztázza a kételyeit vagy aggályait Tojásmaró.

Mi az Egg Sitter?

Egg Sitter olyan termékként definiálják, amely elősegíti a kényelem és támogatást az ágyéki területen. Gyártója rugalmas anyagból készült párnaként írja le, amelynek célja, amint már említettük, hogy segítséget és támogatást nyújtson a hátsó és a fenekén, felépítése nagyon hasonlít a méhsejt sejtjeire, amelyek alkalmazkodnak és formálnak Az eredeti formájának elvesztése nélkül az alkotóelemei frissnek minősülnek, és a bőrrel való érintkezéskor nem okoznak kárt.

A gyártó kijelenti, hogy ugyanúgy, mint bármilyen karosszéria alakjához, alkalmazható asztali székekhez, bármilyen jármű üléshez és minden olyan helyhez, amely támogatást igényel, és ahol pihenhet.

Hogyan működik ez a támogatás?

Egg Sitter egy pad, amelyet átfogó kutatások és tanulmányok után terveztek. Az alkotó azt állítja, hogy elsősorban a medence környékén helyreállítja a vérkeringést, elősegítve az ödéma, aranyér és férfiak esetén a prosztata kialakulását.

A helyes használat során elért előnyök

  • Helyes testtartás.
  • Néhány betegséget visszafordít, mint például az osteochondrosis vagy a sérvû korong.
  • Csökkentse a hemorrhoid tüneteit.
  • Helyreállítja a medence szerveit.
  • Megszünteti a coccyx nyomását.
  • Minőség jóváhagyva és ellenőrzve.
  • Az ágyéki alátámasztást nyújtja.
  • Erős és tartós anyag

Mi a kompozíció?

Ez a termék kiváló minőségű anyagokból készül, tartós és puha. A tervezésről azt gondolták, hogy könnyen alkalmazkodik formájához. Lágy szilikonból és vízálló keverékből készül. Az Egg Sitter csomagolásán található további részletek és specifikációk erről a termékről.

Mellékhatások és ellenjavallatok

Mellékhatások nincsenek jelen ebben a termékben, nem jelent semmiféle kellemetlenséget sem a használatában, sem a negatív fizikai változásokat. Ezt állítják egyes vásárlók, akik ezt a terméket már használják. Azt állítják, hogy a Egg Sitter kezelése eredményeként javult a testtartás, és hogy nem mutattak semmilyen tünett vagy hátrányos kellemetlenséget.

Hogyan kell használni

A termék alkotója azt fejezi ki, hogy az Egg Sitter kiegészíti a fenékét, és a jelzéshez nincs szükség külön utasításokra, csak az alapok és a józan ész mellett a Egg Sitter a székre kell helyezni. , pad, ülés, stb A párna kialakítása testéhez igazodik.

Legutóbbi vélemények

Hasznos eszköznek találtam a aranyér kezelését, ez egy olyan jó csapat, amely több rostos étkezésre, több víz ivásra és az orvosom által felírt gyógyszerek folytatására szolgál. A magam részéről folytatom, valamint a módszereimet, amelyeket egészségem javítására használtam, és a tojásrágó használatával.

Emmanuel Lara 52 éves.

A napi több, mint 12 órás vezetés nem a legkönnyebb, a hátamban problémák merültek fel, amikor orvoshoz mentem, az orvos egy sor fizikai gyakorlatot adott és fájdalomcsillapítót adott nekem, egy barát ajánlása alapján Egg Sitter mint kiegészítő kiegészítő eszköz a kellemetlenségemhez, miközben folytatom az orvosi indikációk teljesítését, kombináltam a testmozgást, a gyógyszereket és ezt a terméket, tehát fizikai jólétet generáló módszerek voltak.

Javier Ramirez 41 éves.

A műtét után felépülök, hogy lerövidítsem a lábam. Sok éven át súlyos hátfájás, skoliozis és sok más fizikai kellemetlenség szenvedett, ennek a transznak az ideje alatt nehézségeim voltak, amelyek az orvos szerint normálisak, bár szeretnék valami többet tenni, ezért úgy döntöttem, Támogatás, amelynek között nagyon pihentem, és gyógyszereim, valamint a terápiák, az Egg Sitter segített ebben a folyamatban, és ami a gyógyulásom végén lesz, szövetségesem lesz.

Beatriz Padilla 29 éves.

Hol tudom megvenni?

Ezt a terméket kizárólag a gyártója forgalmazza, ezért az olyan internetes értékesítési webhelyek, mint az aliexpress, az amazon vagy az ebay, nem engedélyezték a termék értékesítését, kiemelve, hogy a fizikai üzletek, például a mercadona vagy a gyógyszertárak, nem rendelkeznek engedélyekkel az Egg Sitter gyártójának része, hogy ezt a terméket szerepeltesse a készletében.

A gyártó azt mondja, hogy úgy csinálja, hogy megakadályozza a fogyasztókat, hogy magas áron férjenek hozzá műanyag termékekhez. Ezért a hivatalos Egg Sitter weboldal az egyetlen elérhető hely a 100% -ban eredeti termék megtalálásához.

Mennyibe kerül a Tojásrágó?

158 € a termék kiindulási ára, a gyártó elmagyarázza, hogy a beszerzési folyamat nagyon egyszerű, be kell lépnie a hivatalos Egg Sitter és kitölteni az űrlapot a végén, az ügynök visszatér a híváshoz, hogy Megrendelésének részleteit megemlíteni kell, hogy van egy ajánlat, amely 50% -kal kevesebb az eredeti árnál, és legfrissebb ára 79 €.

Következtetésünk

Összefoglalva: a Egg Sitter segíthet, bár a legjelentősebb változás a kemény felületeken történik, ennek a terméknek a fogyasztói ezt a cikket rokon kiegészítőként határozzák meg munkaidőjükben, ahol hosszú időn át kell tartózkodniuk mozgatás nélkül, személyesen azt ajánlja, hogy fogadjon el szokásokat, amelyek kedvelik és kiegészítik ezt a terméket, és a fizikai jólét sokkal nagyobb, tartsa hátra a vállát, egyenesen a fejét, megakadályozza a has kiállását, és próbálja meg karjait az asztalon tartva tartani. vagy a kartámaszon 90 fokkal, ezek azok a dolgok, amelyek elősegíthetik a helyes testtartást, és a test nem okoz feszültséget.