Bigboy gél férfiaknak- Hozzávalók- Előnyök- Vélemények

A pénisz megnagyobbodása sok vita tárgyát képezte, és a szakértők véleménye változatos, vannak mítoszok és vannak valóságok, az az igaz és vitathatatlan, hogy kivétel nélkül minden férfi néhány centiméterrel több tagra vágyik vagy vágyik ma birtokolni.

A mai sor Bigboy, és a termékkel kapcsolatban a legnyilvánvalóbb kérdés az, hogy valóban segíti-e a pénisz megnagyobbodását? Függőséget okoz? Van-e mellékhatása? Néhány perc olvasás után megtudhatjuk.

Mi az a Bigboy?

A gyártó állításai szerint a termék teljes összetételében természetes eredetű termék, a Bigboy gél formájában jelenik meg, megkönnyítve annak alkalmazását, és mivel közvetlenül a péniszre alkalmazzák, hatása gyors és gyors. tartós. Ez a termék segít a kielégítőbb szexuális aktus végrehajtásában a péniszben kialakuló érzései miatt, közvetlenül a keringésben működik, segít meghosszabbítani a nemi érintkezés idejét.

Hogyan működik a Bigboy gél?

A gyártó elmagyarázza, hogy a Bigboy gél gyorsan felszívódik és behatol a pénisz corpus cavernosumába, elősegítve a keringést, teljes mértékben kihasználva a hímvessző szöveteit, ezért a gél hőmérsékletnövelő hatást kínál a férfi tagra. a hosszának és kerületének növekedése.

Hozzávalók mi alkotja ezt a gélt

A Bigboy összetevői természetes eredetűek, ezt ugyanazon termék gyártója a hivatalos oldalán közli. Itt vannak az elemek, valamint néhány természetes előnye.

Rhodiola rosea: Ennek a növénynek olyan tulajdonságokat tulajdonítanak, amelyek segítenek leküzdeni a fáradtságot, növelik a fizikai és szellemi energiát. Ez egy adaptogénként ismert növény, amely segíti a testet az érzelmi stressz különböző szintjeihez való alkalmazkodásban.

Gyümölcsök paulinia cupana: Ismert, hogy erőteljes afrodiziákum, közvetlen hatással van a spermiumok mobilitására is, energiaserkentő, szerkezetén belül koffein, teofillin és tanninok.

Menta: Ennek az összetevőnek az az erénye, hogy hozzájárul a libidó fokozásához.

Zsálya: Segít az immunrendszer megerősítésében, energiát kínál és maximalizálja az energiát.

Nyereség

Megmagyarázza a Bigboy gyártóját, hogy a géltermék támogatja a szexuális teljesítőképességet, valamint nagyobb célt szolgál a pénisz megnagyobbodásának előidézésére mind meghosszabbításában, mind vastagságában. Egyéb előnyöket az alábbiakban sorolunk fel.

 • Javítja a pénisz vérkeringését.
 • Növeli a tesztoszteron termelést.
 • Erősebb erekció és szilárdabb tag.
 • Intenzívebb orgazmus.
 • Természetes összetétel.
 • Nincsenek mellékhatások.
 • Nem okoz függőséget.

Hogyan kell használni

A gyártó weboldalán ismertetik az eljárást, amely valóban könnyen érthető és praktikusan kivitelezhető. Ezt a gélt gyengéd körkörös masszírozással közvetlenül a férfi tag bőrére kell felvinni. A Bigboy producere ajánlása szerint a szexuális aktus megkezdése előtt 20 és 30 perccel végezheti el az eljárást a hatások fokozása érdekében.

Mellékhatások

A felhasználók nem mutattak bizonyítékot a Bigboy alkalmazásának mellékhatásaira, javasoljuk a képletet alkotó összes összetevő elemzését és felülvizsgálatát, és győződjön meg arról, hogy egyikük sem váltott ki allergiás vagy káros reakciókat a folyamat során.

Felhasználói visszajelzések

Az itt bemutatott vélemények csak néhány hivatkozás az internetes fórumokról, és olyan emberek teszik közzé, akik már használták a Bigboy-t.

Mindig is úgy gondoltam, hogy a péniszem jó méretű, de tudtam, hogy van olyan bőr, amely még mindig meghosszabbítható, és ezért kértem a Bigboy-t, mivel nem lenyelhető termék, kizártam a károsodás lehetőségét, ez segített fenntartani az erekciómat hosszabb ideig, mindig gyakoroltam, de az alkoholfogyasztásnak csökkentenie kellett, hogy egyensúlyt teremtsen a termék és a testem reakciója között.

Francisco Ramírez 32 éves.

A szexuális aktusaim egyre romlottak, úgy éreztem, hogy a férjem nem volt más élettársa miatt, őszinte volt velem, és együtt úgy döntöttünk, hogy Bigboy-t kérjük fel hivatalos weboldalára, izgatottsága nagyon intenzív orgazmust produkál, és az erekció rendkívül határozott volt.

Luisa Avilés 39 éves.

A változás nemcsak az erekcióban és a legnehezebb tagban volt, de az idő, ameddig utoljára fenntarthatom a nemi aktust, sokat nőtt, megnöveltem az edzésprogramjaimat, és jobban vigyázok az egészség általános szempontjaira, mondd, hogy ajánlom a Bigboy gélt, amely nemcsak a pénisz méretét segíti, hanem meghosszabbítja az erekció idejét.

Pedro Macías 43 éves.

Ár és hol lehet megvásárolni Spanyolországban

A Bigboy által közzétett ár 78 euró, azonban a gyártó megerősítette annak megszerzésének lehetőségét akár 50% -os kedvezménnyel is. A gél igényléséhez csak a gyártó webhelyén található űrlapot kell kitöltenie, akkor egy ügynök Felveszi a kapcsolatot, ott tisztázhatja a Bigboyval kapcsolatos minden kétséget, ahol lehetősége van fizetni a termék átvételénél is.

Az eredeti Bigboy gél csak a weboldalon érhető el, vagyis a gyártónak nincs kereskedelmi kapcsolata virtuális üzletekkel vagy fizikai létesítményekkel, ezért ha a hivatalos webhelyen kívül jelenik meg, nyugodtan megbizonyosodhat arról, hogy nem az eredeti termékkel készült. a fent említett összetevők.

Következtetésünk

Mint azt már észrevehettük, a Bigboy gél nem mutatott be mellékhatásokat olyan felhasználókkal, akik már használták, a gyártó azt is tisztázza, hogy ez egy természetes termék, amelynek mellékhatásai hiányoznak, a termék jó alternatívának tekinthető, amikor olyan termék, amely elősegíti vagy javítja a szexuális tevékenységet, érdemes megemlíteni, hogy az állandó eredmények elérése érdekében nagyon fontos olyan tevékenységekhez vagy szokásokhoz folyamodni, amelyek fokozzák és maximalizálják a termék használatát vagy alkalmazását. Néhány dolog, amelyet megvalósíthat:

 • A jelqing technika. (Serkenti a pénisz vérkeringését).
 • Kegel gyakorlatok (segít több vért juttatni a péniszbe).
 • Csökkentse az elfogyasztott alkohol mennyiségét.
 • Leszokni a dohányzásról.
 • Gyakorlat.

Ezeket a dolgokat integrálhatja, ha már úgy döntött, hogy a Bigboy gélt kiegészítő eszközként tartalmazza, a változások hízelgők és széles körben láthatók, ha a valódi változás elérésére összpontosít.